Cursus Basis EHBO (online + klassikaal)

Wil jij weten wat je kunt doen als je buurman in elkaar zakt? Of als je vriend dreigt te stikken in een nootje? Al in een paar uur leer je de theorie en belangrijkste vaardigheden van EHBO, waaronder hoe je handelt bij een harstilstand of verslikking. De cursus is inclusief reanimatie en het gebruik van een AED. Na afloop heb jij de basiskennis en het vertrouwen om in actie te komen als er iets in jouw directe omgeving gebeurt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje; het kan iedereen overkomen. Deze cursus geeft jou de juiste kennis om een ander te kunnen helpen.

Cursus overzicht

E-learning - 4 uur
De e-learning bestaat uit tekst en heldere video's en wordt afgesloten met een toets. De kennis kun je in je eigen tijd vanuit huis en op jouw eigen tempo opdoen. Bij een score van 80% of meer ontvang je een Bewijs van Deelname. Hiermee krijg je toegang tot de praktijkles.

Praktijkles - 4 uur
Op een interactieve manier worden de juiste handelingen per noodsituatie uitgelegd en gedemonstreerd door een ervaren Rode Kruis instructeur. Tijdens de les worden er echte noodsituaties nagebootst en oefen je op reanimatiepoppen met AED. Je oefent onder begeleiding van de instructeur, ontvangt tips & tricks en kunt al jouw vragen stellen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee.

Bij goed gevolg ontvang je een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig).

reanimatie, aed, bewusteloosheid, bloedingen, brandwonden, vergiftiging, verslikken, botbreuk, ontwrichting

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Cursus Basis EHBO (online + klassikaal) 13-09

Cursus informatie
Start 13-09-2024 09:00
Einde 13-09-2024 13:00
Cursusprijs €120,00
Cursuslocatie Onze locatie

Een EHBO-cursus is voor iedereen van belang. Leer hoe je verschillende verwondingen behandelt en hoe je als hulpverlener in actie komt wanneer iemand hulp nodig heeft. Ook voor professionals is een EHBO-cursus voor volwassenen zeer geschikt. Leer in korte tijd specifieke vaardigheden of volg een volledige cursus. Kies uit ons uitgebreide aanbod de cursus die bij je past.