BHV cursus Amsterdam nodig?

bhv cursus amsterdam

Wil je een veilige werkomgeving voor je medewerkers creëren? Een cursus bedrijfshulpverlening (BHV) is een belangrijk onderdeel van bedrijfsveiligheid. Met een BHV cursus Amsterdam bij Soterios zorg je voor optimale veiligheid binnen jouw bedrijf. Soterios is een erkend opleider van veiligheidscursussen. Ons aanbod van cursussen is zeer ruim en bestaat uit:

 • Eerste Hulp Cursussen - volwassenen

 • Eerste Hulp Cursussen - baby en kind

 • Eerste Hulp Cursussen - reanimatie en AED

 • Eerste Hulp Cursussen - herhalingen

 • Eerste Hulp Cursussen - evenementenzorg

 • BHV cursussen - nieuw en herhaling

Als werkgever ben je wettelijk verplicht om BHV cursussen aan je medewerkers aan te bieden. Met een BHV cursus Amsterdam worden jouw medewerkers opgeleid om juist te kunnen handelen bij calamiteiten en in noodsituaties. Zo kunnen letsel en schade misschien voorkomen worden. Bedrijfshulpverleners verrichten levensreddende handelingen (Eerste Hulp), beperken en bestrijden brand, zorgen voor de communicatie en ze zorgen voor ontruiming van het bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van cursussen en trainingen voor bedrijven. Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is! Een fijne en gemoedelijke sfeer tijdens de cursussen staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we met kleine groepen en is het contact met onze cursisten persoonlijk.

BHV cursus Amsterdam bestaat uit:

De cursus bedrijfshulpverlener bestaat uit de volgende onderdelen:

 • E-learning (6-8) uur

 • Levensreddende eerste hulp en reanimatie & AED

 • Brandbestrijding

 • Communicatie en alarmering

 • Ontruiming

De theorie kun je eenvoudig online doen. Wanneer het jou uitkomt kun je je verdiepen in het theoretische gedeelte. Na afloop van de online cursus heb je nog een jaar onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Gaat de theorie goed dan krijg je een bewijs van deelname wat tegelijk je toegangsbewijs voor de klassikale cursus is. Als je slaagt voor het theoretische- en het praktijk examen krijg je het erkende NVP pasje (Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening). Dit pasje is een jaar geldig. Om kennis en vaardigheden op peil te houden is een jaarlijkse BHV herhalingscursus nodig.

Cursussen mogelijk op locatie

Wij verzorgen onze trainingen door geheel Nederland. Dus een BHV cursus bij u op locatie is mogelijk. Ook geven wij cursussen op onze eigen trainingslocatie in Giessen. Wil je meer informatie over onze cursussen? Je kunt ons altijd bellen of mailen. Ook als je speciale wensen hebt nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Wij verzorgen altijd maatwerk als daar om gevraagd wordt. Wij hopen je snel op een van onze cursussen te ontmoeten.