Veilig werken met BHV cursus Arnhem

bhv cursus Arnhem

Werk je in Arnhem of in de omgeving en ben je op zoek naar een BHV cursus Arnhem? Sinds een tijd is het in Nederland wettelijk verplicht dat een werkgever moet zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor zijn personeel. Dit geldt echter ook voor allerlei omstandigheden waar veel mensen samenkomen, zoals scholen, universiteiten, bedrijfsverzamelgebouwen en kantoren. Voor een goede BHV cursus Arnhem ga je meteen naar Soterios! Soterios is ervaren, kundig en hoewel we bezig zijn met een serieus onderwerp, creëeren we wel een fijne en gemoedelijke sfeer tijdens de lessen. Vanuit de Arbowet is een BHV cursus Arnhem verplicht om aan te bieden, zodat tijdens gevaarlijke situaties schade, letsel of erger kunnen worden voorkomen.

Onze instructeurs Loes en Bas zijn zeer ervaren op de gebieden veiligheid en eerstehulpdiensten. Wij zijn erkend opleider en gespecialiseerd in BHV cursussen en EHBO cursussen. Soterios is gevestigd in Woudrichem en we beschikken over een eigen oefenlocatie in Giessen. We hebben de goede gewoonte om alleen in kleine groepjes onze praktijklessen te geven, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om te oefenen en, belangrijk, zodat iedereen alle aandacht krijgt. Het is ook mogelijk om op locatie een BHV cursus Arnhem te boeken.

BHV cursus Arnhem van Soterios: veiligheid en redding

Soterios plukte niet zomaar even een naam uit de lucht voor ons bedrijf in First Aid Training. We grepen terug op de Griekse mythologie, waarin 'Soteria' de godin of geest van veiligheid en redding, bevrijding en behoud van leven was. Zoals instructeurs Loes en Bas zelf zeggen over hun BHV cursus Arnhem: "Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is."

Je leert bij BHV (Bedrijfshulpverlening):

  • levensreddende eerste hulp, reanimatie & AED,
  • brandbestrijding,
  • communicatie en alarmering,
  • ontruiming.

Een BHV cursus Arnhem bestaat uit een theoriegedeelte en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte wordt gewoon thuis geleerd, online, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Op een comfortabele manier leer je ongeveer zes tot acht uur voor de totale theorie. Heb je de online cursus goed doorlopen? Dan ontvang je een bewijs van deelname aan de BHV cursus Arnhem. Dat bewijs geeft je vervolgens toegang tot de klassikale cursus, waarbij je leert om om te gaan met een AED, CO2-blusser, schuimblusser, poederblusser, blusdeken en lithium. Geslaagd? Dan ontvang je het begeerde NVB-pasje van de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening, dat een jaar geldig is. Wil je dat de pasjes van je werknemers geldig blijven? Dan bied je hen een BHV herhalingscursus aan. Overigens is dat geen overbodigheid, want in de praktijk merken we vaak dat de BHV kennis best snel verdwijnt.

BHV cursus Arnhem en meer

Soterios werkt alleen samen met erkende, certificerende instanties, zodat je zeker weet dat het door jou behaalde certificaat ook echt erkend wordt. Naast de BHV cursus Arnhem kun je bij ons ook terecht voor EHBO cursussen, EHBO cursussen aan baby's en kinderen, Evenementenzorg EHBO, Reanimatie en AED cursussen, en allerlei herhalingscursussen.