BHV cursus Den Haag nodig?

bhv cursus den haag

Ben je op zoek naar een BHV cursus Den Haag? Heb je een bedrijf en wil je de bedrijfshulpverlening goed regelen? Of ben je misschien een ZZP'er en wil je overal veilig kunnen werken? Een BHV cursus Den Haag is een belangrijk onderdeel voor een veilige werkomgeving. Volg deze cursus bij een erkend opleider van veiligheidscursussen: Soterios. Soterios is een erkend opleider met jarenlange ervaring. Ons aanbod van veiligheidscursussen is zeer ruim en is onder te verdelen in EHBO en BHV cursussen. Onze Eerste Hulp Cursussen richten zich op diverse onderdelen zoals EHBO aan volwassenen, EHBO aan baby's en kinderen en evenementenzorg. Ook geven wij reanimatie & AED cursussen. Wij geven de BHV cursus Den Haag op onze eigen trainingslocatie in Giessen, maar wij komen ook graag naar je toe. Wij verzorgen onze trainingen door geheel Nederland. Bij een BHV cursus Den Haag leer je om adequaat te kunnen handelen in noodsituaties. De gevolgen van incidenten kunnen zoveel mogelijk worden beperkt. Omdat je eerder aanwezig bent dan de hulpdiensten kun je het verschil maken. Een BHV'er verleent eerste hulp bij ongevallen, beperkt en bestrijdt brand, begeleidt een ontruiming, zorgt voor de communicatie en schakelt de hulpdiensten in.

Inhoud BHV cursus Den Haag

De cursus bedrijfshulpverlener bestaat uit de volgende onderdelen:

  • E-learning (6 - 8 uur)

  • Levensreddende eerste hulp en reanimatie & AED

  • Brandbestrijding

  • Communicatie en Alarmering

  • Ontruiming

Je begint met het theoretische gedeelte. Dit kun je online doen bij jou thuis wanneer het jou uitkomt. Als je dit met goed gevolg doorloopt mag je deelnemen aan de klassikale cursus. In kleine groepen leer je de benodigde vaardigheden. Wij zorgen voor een plezierige en ontspannen sfeer tijdens de cursussen. Door de kleine groepen hebben wij met elke cursist persoonlijk contact. Als je ook slaagt voor het praktische gedeelte krijg je het erkende NVB pasje (Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverleners). Dit is een jaar geldig. Daarna zien we je graag op de BHV herhalingscursus. Bij de herhalingscursus hoef je geen theorie meer te volgen.

Maatwerk BHV cursus Den Haag

Soterios verzorgt altijd maatwerk als er vraag naar is. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten! Wij denken graag met je mee. Je kunt op deze website al de nodige informatie vinden. Als je nog vragen hebt dan horen wij dat graag. Je kunt ons altijd bellen of mailen. Ons motto is: 'Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is'. Mogen we jou binnenkort begroeten op onze BHV cursus?