Veilige werkomgeving met BHV cursus Rotterdam

bhv cursus rotterdam

Ben je op zoek naar een goede BHV cursus Rotterdam voor je bedrijf, school of andere instelling? Soterios is de opleider die je zoekt! Een BHV cursus Rotterdam, BHV betekent Bedrijfshulpverlening, is niet alleen een uitstekend idee, het is ook wettelijk verplicht. In Nederland moet een werkgever zorgen voor een veilige werkomgeving voor de werknemers. Een werkgever is verplicht vanuit de Arbowet om BHV cursussen, zoals een BHV cursus Rotterdam, aan zijn werknemers aan te bieden. Een goede BHV cursus Rotterdam voorkomt mogelijk bij gevaarlijke situaties op het werk letsel en schade. Een onderdeel van die veilige werkomgeving is een BHV cursus Rotterdam.

NVB-pasje na BHV cursus Rotterdam

zoals elke cursus, bestaat ook de BHV cursus Rotterdam uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Het theoriegedeelte leer je thuis, online. Dat is behoorlijk praktisch, want je leert op momenten dat het jou goed uitkomt. De hele theorie leer je in ongeveer zes tot acht uur. Het praktijkgedeelte is een kwestie van veel oefenen, waarbij wij jou zorgvuldig begeleiden. Soterios geeft niet alleen een BHV cursus Rotterdam, maar biedt ook de herhalingscursus aan. Je leert bij ons:

  • levensreddende eerste hulp, reanimatie & AED,
  • brandbestrijding,
  • communicatie en alarmering,
  • ontruiming.

Na afloop van de BHV cursus Rotterdam kun je nog tot een jaar in de online leeromgeving. Bij een goed afgelegde cursus ontvang je een bewijs van je deelname aan de cursus, wat meteen een toegangsbewijs is tot de klassikale cursus. Wanneer je ook de klassikale cursus onder de knie hebt, krijg je het NVB-pasje (Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening). Het pasje is een jaar geldig. Je hebt veel kennis opgedaan! Je weet alles over de Arbowet en je kent je EHBO en de reanimatie. Daarnaast kun je werken met:

  • AED,
  • CO2-blusser,
  • schuimblusser,
  • poederblusser,
  • blusdeken,
  • lithium.

Soterios dringt aan op een herhalingscursus, omdat we in de praktijk merken dat wat je allemaal hebt geleerd, redelijk snel weer verdwijnt. Soterios verzorgt de herhalingscursus BHV Rotterdam graag. Op deze manier blijft ook je NVB-pasje geldig.

Soterios geeft al jaren veiligheids- en eerstehulpdienstlessen voor bedrijven en dergelijke. Onze instructeurs Loes en Bas zijn zeer ervaren, niet alleen om theorie te doceren, maar ook om gedegen praktijklessen te geven. Onze specialisatie zijn EHBO cursussen en BHV cursussen. Je volgt bij ons de praktijklessen altijd in kleine groepjes, omdat we zo altijd voldoende ruimte hebben om goed te oefenen. Door onze naam weet u hoe wij staan voor onze goede cursussen: in de Griekse mythologie was 'Soteria' de godin of geest van veiligheid en redding, bevrijding en behoud van leven. Zoals de Soterios-instructeurs Loes en Bas zeggen over hun BHV cursus Rotterdam: "Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is." Soterios werkt alleen samen met erkende, certificerende instanties, zodat je zeker weet dat het door jou behaalde certificaat ook echt erkend wordt.