Veilige werkomgeving met BHV cursus Rotterdam

bhv cursus rotterdam

Voor de bedrijfsveiligheid binnen jouw organisatie zijn bedrijfshulpverleners (BHV'ers) onmisbaar. Elke werkgever is verplicht om één of meerder BHV'ers aan te wijzen. Het aantal is afhankelijk van de risico's en de grootte van de organisatie. Met een BHV cursus Rotterdam worden medewerkers opgeleid om in geval van nood de juiste hulp te kunnen verlenen. Soterios is een erkend opleider van veiligheidscursussen. Ons ruime aanbod cursussen bestaat uit EHBO cursussen en BHV cursussen. Bij de EHBO cursussen staan verschillende aspecten centraal. Denk hierbij aan eerste hulp aan volwassenen, baby en kind, reanimatie en AED, herhalingen en evenementenzorg. De BHV cursussen zijn onder te verdelen in nieuwe- en herhalingscursussen. Bedrijfshulpverleners komen in actie als er een ongeval is, brand uitbreekt of als het pand ontruimd moet worden. De slogan van Soterios luidt: 'Wij leren je anderen te helpen als het echt nodig is'. Met een BHV cursus Rotterdam leren medewerkers hoe zij op de juiste wijze moeten handelen bij calamiteiten. Soterios heeft jarenlange ervaring met het geven van cursussen. Wij kunnen de BHV cursus op locatie geven, maar onze eigen trainingslocatie in Giessen is ook een optie.

Wat houdt BHV cursus Rotterdam precies in?

Een BHV cursus bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte. De theorie kun je thuis via E-learning leren. Dit neemt 6 tot 8 uur in beslag. Tijdens het praktische gedeelte wordt ingezoomd op de verschillende onderdelen:

  • Levensreddende eerste hulp en reanimatie & AED

  • Brandbestrijding

  • Communicatie en Alarmering

  • Ontruiming

Na afloop van de online cursus heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. Bij goed gevolg van het theoretische gedeelte mag je deelnemen aan de klassikale cursus. Als je ook slaagt voor het praktijkgedeelte dan krijg je een NVP pasje (Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening) wat een jaar geldig is. Daarna is een jaarlijkse BHV herhalingscursus nodig om je kennis en vaardigheden op peil te houden.

Vragen?

Als je speciale wensen hebt kun je dat altijd met ons bespreken. Als erom gevraagd wordt verzorgen wij graag maatwerk. Vergroot de veiligheid binnen jouw organisatie! Meld je jezelf en/of je medewerkers aan voor een BHV cursus. Soterios werkt met kleine groepen wat bijdraagt aan een fijne en gemoedelijke sfeer tijdens de cursussen. Op deze manier is er persoonlijk contact mogelijk met de cursisten. Op deze website kun je al veel informatie vinden over ons en onze cursussen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om te bellen of te mailen.