Veilig werken met BHV cursus Uden

bhv cursus uden

Zoek je een ervaren cursusaanbieder op het gebied van Bedrijfshulpverlening? Werk je in Uden of omgeving en zoek je naar een BHV cursus Uden? Soterios is de ervaren én erkende opleider die je zoekt! Soterios is al jarenlang actief met het geven van niet alleen de BHV cursus Uden, maar EHBO cursussen, EHBO Evenmenten, Reanimatie en AED, met de daarbij behorende herhalingscursussen. Je bent niet de enige die zoekt naar een BHV cursus Uden, omdat het in Nederland vanuit de Arbowet verplicht is om je medewerkers een BHV cursus Uden aan te bieden. Zo hopen we in Nederland bij wet te regelen dat er veiligere werkomgevingen gerealiseerd worden: medewerkers weten hoe ze moeten handelen en hoe ze tijdens het werk schade en letsel kunnen voorkomen.

Soterios is gevestigd in Woudrichem, met een eigen oefenruimte in het nabijgelegen Giessen. Ook is het mogelijk dat het praktijkgedeelte van de BHV cursus Uden op locatie gegeven wordt. De theorie leren cursisten thuis, heel gemakkelijk in een online leeromgeving. De setting is ideaal, want ze leren op momenten dat het hen het beste uitkomt. Om de theorie helemaal te bevatten, is ongeveer zes tot acht uur studie nodig. Soterios werkt alleen samen met erkende, certificerende instanties, zodat je zeker weet dat het door jou behaalde certificaat voor de BHV cursus Uden en ook de certificaten voor onze andere cursussen, erkend worden.

BHV cursus Uden, theorie thuis en praktijk klassikaal

Is de theorie voor de BHV cursus Uden geleerd? Na goed gevolg ontvang je een bewijs van deelname aan de cursus. Dat bewijs vormt de toegang tot de klassikale cursus. Hier leren onze ervaren instructeurs Bas en Loes jou om te werken met de AED, CO2-blusser, schuimblusser, poederblusser, blusdeken en lithium. Heb je ook het praktijkgedeelte naar behoren afgelegd? Dan ontvang je het NVB-pasje. NVB is de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening.

Logischerwijs begin je bij de BHV cursus Zuid-Holland eerst met de theorie over Bedrijfshulpverlening te leren. In totaal ben je daar zo'n zes tot acht uur mee bezig. Je leert heel gemakkelijk online, vanuit huis of waar je maar wilt, op momenten dat het jou het beste past. Heb je de theorie goed doorlopen? Dan ontvang je daarvoor een bewijs van deelname aan de cursus.

Met het bewijs kun je ook deelnemen aan de klassikale cursus. Hier leer je onder andere omgaan met Heb je ook de praktijk met goed gevolg afgesloten? Dan ontvang je het erkende NVB-pasje. Dit pasje wordt uitgegeven door de Nederlandse Bedrijfshulpverlening en is een jaar geldig. De volgende kennis en vaardigheden beheers je:

  • levensreddende eerste hulp, reanimatie & AED,

  • brandbestrijding,

  • communicatie en alarmering,

  • ontruiming.

Ervaring leert dat kennis, ook over BHV, vrij snel verdwijnt. Soterios biedt daarom de BHV herhalingscursus. Niet alleen worden kennis en vaardigheden weer opgevijzeld, maar het NVB-pasje wordt dan ook verlengd.

BHV cursus Uden in kleine groepjes

Soterios' sterke punt is dat wij alleen lesgeven in kleine groepjes. We houden van persoonlijk contact, zorgen voor een fijne, gemoedelijke sfeer tijdens de cursus, maar het is ook belangrijk dat er voldoende ruimte is om te oefenen. Bovendien hebben kleine groepen als voordeel dat de instructeurs iedereen uitstekend les kunnen geven. Ons motto is: 'Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is. We kozen de naam Soterios dan ook niet zomaar: in de Griekse mythologie was 'Soteria' de godin of geest van veiligheid en redding, bevrijding en behoud van leven."