Veilig werken met BHV cursus Utrecht

bhv cursus utrecht

Medewerkers moeten veilig kunnen werken binnen jouw bedrijf. Daarvoor zijn bedrijfshulpverleners (BHV'ers) onmisbaar. Ben je op zoek naar een BHV cursus Utrecht? Meld je dan aan bij Soterios. Wij zijn een erkend opleider van veiligheidscursussen. Het is mogelijk om de BHV cursus Utrecht bij jou op locatie te geven of op onze eigen trainingslocatie in Giessen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken daarom met kleine groepen. De sfeer tijdens de cursussen is fijn en gemoedelijk. Wij leren onze BHV cursisten om juist te handelen bij calamiteiten en in noodsituaties. Ons aanbod van cursussen is zeer ruim en is onder te verdelen in EHBO cursussen en BHV cursussen. De Eerste Hulp Cursussen richten zich op diverse specifieke gebieden zoals:

  • Volwassenen

  • Baby en kind

  • Reanimatie en AED

  • Herhalingen

  • Evenementenzorg

Van de BHV cursussen zijn er de nieuwe- en herhalingscursussen. Veiligheid op de werkvloer is heel belangrijk. Een BHV'er kan het verschil maken tussen leven en dood. Bedrijfshulpverleners verrichten levensreddende handelingen (Eerste Hulp), beperken en bestrijden brand en zorgen voor ontruiming van het pand. Ook schakelen zij de hulpdiensten in. Het motto van Soterius is: 'Wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is'.

Inhoud BHV cursus Utrecht

Tijdens de BHV cursus wordt ingegaan op diverse onderdelen: levensreddende eerste hulp en reanimatie & AED, brandbestrijding, communicatie & alarmering en ontruiming. Er is ook een theoretisch gedeelte van 6 - 8 uur. Dit kun je eenvoudig online in je eigen omgeving doen. Je begint met de theorie, als je hiervoor slaagt mag je deelnemen aan de klassikale cursus. Vaardigheden leer je door het te doen en te herhalen. Als je ook het praktijk gedeelte met goed gevolg aflegt ben je officieel BHV'er. Je krijgt een erkend NVB pasje dat een jaar geldig is. Daarna ben je welkom voor de cursus Herhaling BHV.

Meer weten over BHV cursus?

Lees op je gemak de informatie op deze website door. Heb je nog vragen of speciale wensen? Aarzel niet om ons te bellen of te mailen. Samen met jou kijken we wat er mogelijk is. We verzorgen altijd maatwerk als dat nodig is. Elke werkgever is wettelijk verplicht goede bedrijfshulpverlening te organiseren. Als je ons inschakelt voor een BHV cursus krijgen jouw medewerkers les van professionele docenten met jarenlange ervaring. Heeft de veiligheid binnen jouw bedrijf de hoogste prioriteit? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hopen je snel te ontmoeten bij een van onze cursussen!