BHV cursus Zuid-Holland nodig?

bhv cursus zuid-holland

Heb je een bedrijf in Zuid-Holland en zoek je daarom naar een goede BHV cursus Zuid-Holland? Soterios is het opleidingsbedrijf dat jou helpt! Soterios is gevestigd in Woudrichem, net op de rand van de provincie Zuid-Holland. Wij geven vaak een BHV cursus in Zuid-Holland; op jouw locatie of op onze eigen oefenlocatie. In Nederland is het vanuit de wet verplicht om als werkgevers voor je medewerkers een veilige werkomgeving te creëren. De Arbowet verplicht je om een BHV cursus Zuid-Holland aan te bieden, zodat je werknemers bij noodsituaties weten hoe ze moeten handelen en, hoe ze op het werk letsel en schade kunnen voorkomen. Een van de mogelijkheden om een veilige omgeving te realiseren is de BHV cursus Zuid-Holland. De cursus bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte.

Soterios is een erkende opleider. We werken alleen samen met erkende, certificerende instanties, zodat je zeker weet dat het door jou behaalde certificaat voor de BHV cursus Zuid-Holland en ook voor onze andere cursussen, absoluut erkend wordt. Onze instructeurs Loes en Bas zijn al jaren werkzaam op de gebieden veiligheid en eerstehulpverlening, zoals BHV en EHBO. Voor een BHV cursus Zuid-Holland ben je bij ons dan ook op de juiste plek.

BHV cursus Zuid-Holland in theorie en praktijk

Logischerwijs begin je bij de BHV cursus Zuid-Holland eerst met de theorie over Bedrijfshulpverlening te leren. In totaal ben je daar zo'n zes tot acht uur mee bezig. Je leert heel gemakkelijk online, vanuit huis of waar je maar wilt, op momenten dat het jou het beste past. Heb je de theorie goed doorlopen? Dan ontvang je daarvoor een bewijs van deelname aan de cursus.

Met het bewijs kun je ook deelnemen aan de klassikale cursus. Hier leer je onder andere omgaan met een AED, CO2-blusser, schuimblusser, poederblusser, blusdeken en lithium. Heb je ook de praktijk met goed gevolg afgesloten? Dan ontvang je het erkende NVB-pasje. Dit pasje wordt uitgegeven door de Nederlandse Vereniging Bedrijfshulpverlening en is een jaar geldig. Als je je pasje niet wilt laten verlopen, dan volg je bij Soterios de herhalingscursus BHV.

Wanneer je BHV'er bent, dan ben je vaardig in:

  • levensreddende eerste hulp, reanimatie & AED,

  • brandbestrijding,

  • communicatie en alarmering,

  • ontruiming.

Ervaren instructeurs bij BHV cursus Zuid-Holland

Bas en Loes zijn zeer ervaren in het geven van de BHV cursus Zuid-Holland. Ze zeggen: "We houden van persoonlijk contact, van goed lesgeven en van een fijne, gemoedelijke sfeer tijdens de lessen. We geven alleen les in kleine groepjes, zodat we iedereen ruim aandacht kunnen geven en ook is er dan genoeg ruimte voor iedereen om prima te kunnen oefenen. Onze drijfveer is veiligheid op het werk: wij leren je anderen te helpen wanneer het echt nodig is. We kozen de naam Soterios dan ook heel bewust: in de Griekse mythologie was 'Soteria' de godin of geest van veiligheid en redding, bevrijding en behoud van leven."

Naast BHV cursussen, ben je bij ons van harte welkom voor EHBO, Reanimatie, AED, EHBO voor baby's en kinderen, Evenementen EHBO en alle herhalingscursussen.