Cursus EHBO aan Baby's en Kinderen (online + klassikaal)

Heb jij baby's of kinderen in jouw omgeving of werk je als gastouder of in de kinderopvang? Dan geeft het een geruststellend gevoel als je precies weet wat je kunt doen bij een ongeluk of noodsituatie. Zeker bij kleine kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een baby die zich verslikt in een hapje, een peuter die iets giftigs in zijn mond stopt of een kind die hard van de trap valt.

Cursus overzicht

E-learning - 4-6 uur
De e-learning bestaat uit online theorie inclusief heldere video's en wordt afgesloten met een toets. De kennis kun je in je eigen tijd vanuit huis en op je eigen tempo opdoen. Bij een score van 80% of meer ontvang je een Bewijs van Deelname. Hiermee krijg je toegang tot de praktijkles.

Praktijkles - 4 uur
Op een interactieve manier worden de juiste handelingen per noodsituatie uitgelegd en gedemonstreerd door een ervaren Rode Kruis instructeur. Tijdens de les worden er echte noodsituaties nagebootst en oefen je op reanimatiepoppen met AED. Je oefent onder begeleiding van de instructeur, ontvangt tips & tricks en kunt al jouw vragen stellen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee.

Bij goed gevolg ontvang je het Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig). Dit certificaat is goedgekeurd door de Rijksoverheid binnen de Regeling Wet kinderopvang.

Baby, kind, puber, reanimatie, bewusteloosheid, bloedingen, brandwonden, wonden, vergiftiging, verslikken, allergie, botbreuk, ontwrichting, kinderziektes, ongevallen, koortsstuipen

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Cursus EHBO aan Baby's en Kinderen (online + klassikaal) 04-11

Cursus informatie
Start 04-11-2024 18:45
Einde 04-11-2024 22:45
Cursusprijs €120,00
Cursuslocatie Onze locatie

Deze complete cursus is de meest gekozen optie door (groot)ouders en professionals. Leer alle vaardigheden om eerste hulp te verlenen aan baby's en kinderen inclusief reanimatie. Na goed gevolg ontvang je een certificaat, welke ook is Wet IKK's goedgekeurd voor (gast)ouders en de kinderopvang. Een must voor iedere ouder, verzorger en iedereen die iets met kinder en baby's te maken heeft.