Zoek jouw cursus

Herhalingscursus Basis EHBO

Na een tijd kan jouw eerdere opgedane EHBO-kennis wat vervaagd zijn. Heb jij minder dan twee jaar geleden jouw EHBO-basiscursus gevolgd? Dan is deze herhalingscursus basis EHBO geschikt voor jou. Door regelmatig te herhalen, ontwikkel je meer zelfvertrouwen om in actie te komen wanneer dat nodig is. Je bent in staat om snel en effectief te handelen doordat je signalen beter herkent en vertrouwd raakt met de basishandelingen. Dankzij een herhalingscursus ben je in staat om actief bij te dragen aan de veiligheid en het welzijn van mensen in jouw directe omgeving.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Basis EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus.

Cursus overzicht

Praktijkles – 4 uur
Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog correct uitvoeren? Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je aan de slag met als doel om aan het einde van de praktijkles de competenties te beheersen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee.

Bij goed gevolg ontvang je een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig).

herhaling, reanimatie, aed, bewusteloosheid, bloedingen, brandwonden, vergiftiging, verslikken, botbreuk, ontwrichting

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Herhalingscursus Basis EHBO 29-08

Cursus informatie
Start 29-08-2024 09:00
Einde 29-08-2024 13:00
Cursusprijs €95,00
Cursuslocatie Onze locatie

Na twee jaar verloopt de geldigheid van jouw EHBO-certificaat. En erger nog: je kennis zakt weg. Door je kennis en vaardigheden regelmatig op te frissen, ben je ervan verzekerend dat je op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen als dat nodig is. Een herhalingscursus is een verkorte variant van jouw EHBO- of reanimatiecursus. Deze volg je klassikaal onder begeleiding van een ervaren Rode Kruis instructeur. Heb jij een certificaat dat bijna verloopt? Schrijf je dan hier in voor de herhaalcursus die aansluit bij jouw certificaat.