Zoek jouw cursus

Herhalingscursus EHBO aan Baby's en Kinderen

Weet jij nog hoe je handelt bij een verslikking? Of hoe je baby's en kinderen reanimeert? Met deze herhalingscursus fris je jouw EHBO-kennis en vaardigheden op. Dit is cruciaal om signalen op tijd te blijven herkennen en een baby of kind te helpen als dat nodig is.

In deze herhalingscursus ga je in de praktijk oefenen. Je raakt meer vertrouwd met handelen en verbetert je vaardigheden. Je ontwikkelt zelfververtrouwen om in actie te durven komen en blijft goed voorbereid op noodsituaties. Een investering in jezelf en de veiligheid van de baby's en kinderen in jouw directe omgeving.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus EHBO aan Baby’s en Kinderen hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus.

Cursus overzicht

Praktijkles – 4 uur
Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog correct uitvoeren? Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je aan de slag. Aan het einde van de praktijkles beheers je weer alle competenties om een ander te helpen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee.

Bij goed gevolg: Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig). Dit certificaat is goedgekeurd door de Rijksoverheid binnen de Regeling Wet kinderopvang.

herhaling, Baby, kind, puber, reanimatie, bewusteloosheid, bloedingen, brandwonden, wonden, vergiftiging, verslikken, allergie, botbreuk, ontwrichting, kinderziektes, ongevallen, koortsstuipen

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Sorry, deze cursus is nu vol en we kunnen geen inschrijving meer accepteren

Herhalingscursus EHBO aan Baby's en Kinderen 22-07

Cursus informatie
Start 22-07-2024 18:45
Einde 22-07-2024 22:45
Cursusprijs €95,00
Cursuslocatie Onze locatie

Na twee jaar verloopt de geldigheid van jouw EHBO-certificaat. En erger nog: je kennis zakt weg. Door je kennis en vaardigheden regelmatig op te frissen, ben je ervan verzekerend dat je op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen als dat nodig is. Een herhalingscursus is een verkorte variant van jouw EHBO- of reanimatiecursus. Deze volg je klassikaal onder begeleiding van een ervaren Rode Kruis instructeur. Heb jij een certificaat dat bijna verloopt? Schrijf je dan hier in voor de herhaalcursus die aansluit bij jouw certificaat.