Zoek jouw cursus

Herhalingscursus Reanimatie en AED avond

Met deze herhalingscursus houd je jouw reanimatievaardigheden, zoals borstcompressies en beademingen, op peil. Door te herhalen kun je jouw techniek verbeteren en ervoor zorgen dat je rustig blijft in een levensbedreigende situatie. Je durft te handelen omdat je exact weet wat je moet doen.

Onder deskundige begeleiding van een Rode Kruis instructeur oefen je noodscenario's. Je oefent hoe je de situatie beoordeelt en hoe je een slachtoffer in veiligheid bent. Je leert bijvoorbeeld hoe je een bewusteloos persoon in de stabiele zijligging legt en hoe je reanimeert met een AED.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Reanimatie & AED hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus.

Cursus overzicht

Praktijkles – 2 uur
Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog correct uitvoeren? Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je aan de slag. Aan het einde van de herhalingscursus beheers je weer alle competenties, zodat je een ander kunt helpen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee.

Bij goed gevolg ontvang je een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig).

reanimatie,  aed, bewusteloosheid, verslikken, verstikken

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Deze cursus zit helaas vol

Herhalingscursus Reanimatie en AED 28-06

Cursus informatie
Start 28-06-2024 09:00
Einde 28-06-2024 11:00
Cursusprijs €45,00
Cursuslocatie Onze locatie

Na twee jaar verloopt de geldigheid van jouw EHBO-certificaat. En erger nog: je kennis zakt weg. Door je kennis en vaardigheden regelmatig op te frissen, ben je ervan verzekerend dat je op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen als dat nodig is. Een herhalingscursus is een verkorte variant van jouw EHBO- of reanimatiecursus. Deze volg je klassikaal onder begeleiding van een ervaren Rode Kruis instructeur. Heb jij een certificaat dat bijna verloopt? Schrijf je dan hier in voor de herhaalcursus die aansluit bij jouw certificaat.