Zoek jouw cursus

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO

Weet jij nog hoe je helpt als er iemand plots in elkaar zakt? Of als iemand kortademig is? Met deze herhalingscursus fris je jouw EHBO-kennis en vaardigheden op. Dit is cruciaal om signalen op tijd te herkennen en een ander te helpen als dat nodig is.

In deze herhalingscursus ga je oefenen in de praktijk. Je raakt vertrouwd met handelen en verbetert je vaardigheden. Dit geeft een zelfverzekerd gevoel en zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent op zowel kleine als grote ongevallen.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een certificaat Cursus Uitgebreide EHBO hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus.

Cursus overzicht

Praktijkles – 8 uur
Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog correct uitvoeren? Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je aan de slag. Aan het einde van praktijkles beheers je weer alle competenties, zodat je een ander goed kunt helpen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee en lunch.

Bij goed gevolg ontvang je een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig).

herhaling, kortademigheid, hyperventilatie, hartstilstand, beroerte, bewusteloosheid, bloeding, bloedneus, borstletsel, buikletsel, brandwonden, diabetes, epilepsie, vergiftiging, verslikken, verdrinking, dieren, planten, allergie, flauwvallen, kortademigheid, hersenletsel, nekletsel, wervelletsel, paniek, onderkoeling, oververhitting, ontwrichting, kneuzing, tand

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Deze cursus zit helaas vol

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO 28-06

Cursus informatie
Start 28-06-2024 09:00
Einde 28-06-2024 17:00
Cursusprijs €145,00
Cursuslocatie Onze locatie

Na twee jaar verloopt de geldigheid van jouw EHBO-certificaat. En erger nog: je kennis zakt weg. Door je kennis en vaardigheden regelmatig op te frissen, ben je ervan verzekerend dat je op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen als dat nodig is. Een herhalingscursus is een verkorte variant van jouw EHBO- of reanimatiecursus. Deze volg je klassikaal onder begeleiding van een ervaren Rode Kruis instructeur. Heb jij een certificaat dat bijna verloopt? Schrijf je dan hier in voor de herhaalcursus die aansluit bij jouw certificaat.