Zoek jouw cursus

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO Baby's, Kinderen en Volwassenen

Weet jij nog wat de signalen zijn van een beroerte of hartstilstand? En wat het verschil is tussen reanimatie bij kinderen en volwassenen? Met deze herhalingscursus fris je al jouw EHBO-kennis en vaardigheden op.

Door te herhalen, weet je exact wat je moet doen in een breed scala aan noodsituaties. Je raakt vertrouwd met de handelingen. Hierdoor blijf je rustig en kun je met zelfvertrouwen baby's, kinderen en volwassenen helpen, waar je ook bent.

Je kunt deelnemen aan de herhalingscursus als je een van de volgende certificaten hebt dat nog geldig is op de dag van de herhalingscursus:

  • Rode kruis Uitgebreide EHBO aan Baby's, Kinderen en Volwassenen
  • Rode kruis cursus Uitgebreide EHBO in combinatie met Rode kruis cursus EHBO aan Baby's en Kinderen
  • Oranje Kruis diploma Eerste Hulp.

Cursus overzicht

Praktijkles – 10 uur
Het accent van deze herhalingscursus ligt op het oefenen van jouw vaardigheden. De cursus staat in het teken van handelingen. Kun je deze nog uitvoeren? Onder begeleiding van een Rode Kruis instructeur ga je aan de slag. Aan het einde van de herhalingscursus beheers je weer alle competenties, zodat je een ander goed kan helpen.

Kleine groepjes, effectieve praktijksessie incl. koffie of thee en lunch.

Bij goed gevolg: Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat (2 jaar geldig). Dit certificaat is goedgekeurd door de Rijksoverheid binnen de Regeling Wet kinderopvang.

herhaling, Kind, baby, puber, kinderziektes, koortsstuipen, kortademigheid, hyperventilatie, hartstilstand, beroerte, bewusteloosheid, bloeding, bloedneus, borstletsel, buikletsel, brandwonden, diabetes, epilepsie, vergiftiging, verslikken, verdrinking, dieren, planten, allergie, flauwvallen, kortademigheid, hersenletsel, nekletsel, wervelletsel, paniek, onderkoeling, oververhitting, ontwrichting, kneuzing, tand

Jouw instructeurs

Loes Frings

Bas van Kollenburg

Herhalingscursus Uitgebreide EHBO Baby's, Kinderen en Volwassenen 29-08

Cursus informatie
Start 29-08-2024 09:00
Einde 29-08-2024 19:00
Cursusprijs €185,00
Cursuslocatie Onze locatie

Na twee jaar verloopt de geldigheid van jouw EHBO-certificaat. En erger nog: je kennis zakt weg. Door je kennis en vaardigheden regelmatig op te frissen, ben je ervan verzekerend dat je op de juiste manier eerste hulp kunt verlenen als dat nodig is. Een herhalingscursus is een verkorte variant van jouw EHBO- of reanimatiecursus. Deze volg je klassikaal onder begeleiding van een ervaren Rode Kruis instructeur. Heb jij een certificaat dat bijna verloopt? Schrijf je dan hier in voor de herhaalcursus die aansluit bij jouw certificaat.